OLEA vrtovi

Posjeti stranicu

O nama

https://olea.fullbusiness.com/p/projektiranje.htmOLEA d.o.o. je privatno poduzeće koje uspješno posluje već od1993. godine.
Osnovne djelatnosti Olea d.o.o. su:savjetovanje u poljoprivredi,vele-trgovina i trgovina na malo repromaterijala za poljoprivredu,projektiranje i izvedba sustava za navodnjavanje u hortikulturi i poljoprivrednoj proizvodnji,krajobraznoprojektiranje, uređenje i održavanje privatnih vrtova, parkovai zelenog okoliša uz objekte različite namjene.Osnivači tvrtke su partneri agronomi, sa višegodišnjim radnim iskustvom.
USLUGEPružamo usluge izrade projektne dokumentacije krajobraznog uređenja od idejnog rješenja do izvedbenog projekta, savjetovanja i stručnog nadzora nad radovima krajobraznog uređenje kao i usluge izvođenja i održavanja uređenog zelenog okoliša.

PROJEKTIRANJEBavimo se krajobraznim projektiranjem raznolikih prostornih zadataka od oblikovanja privatnog vrta, dječjeg igrališta, parka, okoliša u stambenom naselju, rekreacijskih i sportskih površina, groblja, do velikih …
IZVOĐENJEBavimo se izvedbom krajobraznog uređenja i postavljanjem sustava za automatsko navodnjavanje. Obavljamo pripremne i zemljane radove na uređenju terena i radove s biljnim materijalom …
NADZORDa bi projekt bio realiziran što kvalitetnije investitor angažira nadzor nad izvođenjem radova. Bavimo se pružanjem usluga stručnog i projektantskog nadzora nad izvođenjem radova krajobraznog uređenja…OLEA d.o.o.

Vukovarska 47, 21000 Split

tel: +385 21 223 018
fax: +385 21 260 845
fax: +385 98 320 299
mail: olea@inet.hr
web: http://www.olea.hr

OIB: 05044560616

Kontakt

Sve kategorije

Prodaješ nešto?

Prijavi se i otvori svoj Webshop!

Webshop Besplatna registracija