Ljekarna Dražice

Posjeti stranicu

O nama


Naša misija je unapređenje kulture zdravlja i osvješćivanje korisnika o djelotvornosti i korisnim svojstvima svih proizvoda i farmaceutskih pripravaka koji podižu kvalitetu života. Nudimo Vam lijekove i dodatke prehrani, te kozmetiku, ortopedska pomagala i obuću. Želja nam je promicanje farmaceutske i medicinske znanosti u regiji Rijeka. Zadovoljavanje potreba i želja korisnika naših usluga naš je najveći uspjeh.

Vitaminski i mineralni pripravci još uvijek predstavljaju osnovu dodataka prehrani, iako se ova skupina iz dana u dan nadopunjuje novootkrivenim aktivnim tvarima porijeklom iz hrane.., te biljnog i životinjskog svijeta. Dodaci prehrani ne smiju se razmatrati kao zamjena za uravnoteženu prehranu i ne bi se trebali uzimati prije procjene nutritivnog statusa koju provode stručnjaci - liječnici i nutricionisti.

Nedostaci se najlakše mogu uočiti provođenjem laboratorijskih analiza, ali i pomnim praćenjem fizioloških simptoma koji reflektiraju izvjesne deficite važnih nutrijenata. Pažljivim osluškivanjem našeg tijela i sami možemo najbolje pratiti signale koji nastaju zbog neadekvatne prehrane, stila života ili određenih zdravstvenih tegoba.


Obratite nam se s povjerenjem!

Potražite nas i na Facebook-u
Ljekarna Milanka Ivandić

Dražičkih boraca 64, 51218 Dražice

tel: +385 51 296 033
fax: +385 51 502 544
mail: ljekarna-ivandic@ri.htnet.hr
web: http://ljekarnadrazice.fullbusiness.hr

OIB: 16527386013

Kontakt

Sve kategorije

Prodaješ nešto?

Prijavi se i otvori svoj Webshop!

Webshop Besplatna registracija