Happyfloor prodajni salon Zagreb

Posjeti stranicu

O nama

Imamo preko 450 vrsta parketa i ostalih podova, velik lager i velika količina spremna za isporuku u vrlo kratkom roku.

Poseban naglasak na parketima od hrasta (gotovi hrastovi parketi, seljački podovi, masivni nelakirani hrastov parket) i egzotama.

Happyfloor nastaje kao plod višegodišnjeg iskustva u radu s drvom i drvnim proizvodima. Jednostavno volimo drvo , zbog svih zadovoljstva i mogućnosti koje nam ono pruža u svakodnevnom životu i uređenju interijera.

Osnovni cilj je kupcima ponuditi drugačiji pristup već kod prvog kontakta. Prije svega to se odnosi na stručno vođenje kroz asortiman – pažljivo saslušati želje i potrebe svakog kupca te zajedno s njim odabrati najadekvatniji pod za njegov životni ili poslovni prostor.

Individualni pristup svakom klijentu. Osim stručnog vođenja od početka do kraja projekta, imperativ nam je ljubaznost kao jedan od osnovnih uvjeta za kvalitetan partnerski odnos.Ukoliko ne znate kako i gdje početi tražiti najbolji pod za Vas, obratite nam se i naš dizajner će doći u Vaš prostor i zajedno s Vama naći najbolje rješenje.

Naš izbor je vrlo velik, puno stilova i dekora, završnih obrada i formata prilagodljivih mogućnosti, tako da možete biti sigurni kako ćete zadovoljiti Vaš osobni stil i naći nešto posebno za Vaš prostor.

Ponuda happyfloor-a između ostaloga ima velik izbor egzotičnih parketa izrađenih iz više od 30 vrsta drveta kao što su: Jatoba, Sucupira, Movingui, Doussie, Tauari, Teak, Wenge, Massaranduba, Iroko, Tatajuba, Bubinga, Ipe, Afromosia, Garapa, Tali, Tamarindo, Cumaru, Sapelly, Mahagony, Tiger wood, Zebrano, Kempas, Merbau i drugi.

Našu ponudu prilagođavamo specifičnim zahtjevima svakog kupca. Mi smo Vaša desna ruka u realizaciji ideja za opremanje Vašeg doma ili poslovnog prostora. 

Obratite nam se s povjerenjem!

MINOR DESIGN d.o.o.

Stubička cesta 69, 49243 Oroslavje

tel: +385 1 3751 455
fax: +385 1 3751 455
fax: +385 98 348 085
mail: info@happyfloor-zagreb.com
web: https://www.happyfloor-zagreb.com/

OIB: 31635805979

Kontakt

Sve kategorije

Prodaješ nešto?

Prijavi se i otvori svoj Webshop!

Webshop Besplatna registracija